Spring naar de inhoud

OVER ONS

Mijn naam is D’haemer Davy Oprichter van DavyD in 2019. Ik ben afgestudeerd in 2007 in het vak Centrale Verwarming en was nadien actief voor enkele installatiebedrijven.

De vele verschillende werksituaties en ervaringen die ik hierin ondervond, gaven mij het vertrouwen om als zelfstandig loodgieter aan de slag te gaan. Na wat wikken en wegen werd de firma DavyD een feit. Sindsdien is elke werkdag anders: de afwisseling, het probleemoplossend denken, maar vooral de voldoening geven me de energie om steeds weer een mooi werk af te leveren.

Ik ben een gecertificeerde installateur voor mazout/gasinstallaties en hernieuwbare energie. Hierdoor kunnen door installatie van DavyD de nodige premies aangevraagd worden.
Steeds probeer ik me zoveel mogelijk bij te scholen om op de hoogte te zijn van de nieuwste technieken in de bouwsector.

Mijn goede service is en blijft één van mijn troeven die ik graag uitspeel. Ik hou steeds rekening met uw wensen en mogelijkheden, maar zal niet aarzelen om mijn waardevol advies met u te delen.

Ook na de installatie mag u op me blijven rekenen. Zo hou ik van elke klant de nodige informatie bij en contacteren ik u proactief wanneer u verwarmingsketel toe is aan een preventieve onderhoudsbeurt. Bij defecten kom ik zo snel mogelijk ter plaatse.

DavyD is een erkend installateur van Vaillant.